Containere de locuit

La comanda, se mai pot realiza si case din containere, cu dotarile pe care le doriti: compartimentari si marimi diverse, compartimentari pentru baie, bai complet echipate și finisaje la alegere. Astfel, atat vara cat si iarna, beneficiati de calitate si un confort maxim.

Aceste containere case sunt realizate din unul sau mai multe containere de locuit, avand posibilitatea de personalizare completa si dotare la comanda.

Peretii containerelor case pot fi finisați cu gips-carton sau lambriuri si se pot face orice dotari aveti nevoie: sufragerii, bai complet echipate cu dusuri, lavoare, toalete, dormitoare, compartimentari diverse etc.

Un container casa are urmatoarele dimensiuni minime: 6m lungime si 2,43m latime, existand posibilitatea sa fie un container casa simplu sau dotat cu baie completa. Adica, prin alaturarea a doua containere, dimensiunea va fi de 6 x 4,86m, astfel obtinandu-se o casa din containere cu baie, dormitor, living si bucatarie.

Modulele de locuit sunt o solutie ideala pentru case permanente sau de vacanta, asigurandu-va tot ceea ce aveti nevoie.

Caracteristici:

  • Termoizolare completa: pardoseala, peretii si acoperisul sunt termoizolate cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica ce asigura un grad inalt de confort termic, atat vara cat si iarna.

Avantaje suplimentare:

  • dupa asamblare, il puteti personaliza cum doriti: se pot realiza acoperisuri, poduri , il puteti imbraca in diverse finisaje, lambriuri, tencuiala decorativa etc.

Containere de locuit de vanzare!

Cele mai bune preturi la casele din containere le gasiti la noi!!!

Mai multe informatii pot fi consultate si pe site-urile partenere container-modular.ro, container-modular.ro/prahova si container-modular.ro/brasov