Noutati

Containere sanitare, grupuri sanitare la comanda – realizate la comanda, in functie de optiunile clientului si cu dotarile solicitate de acesta.

Containerele modulare etajate – solutia eleganta de rezolvare a spatiului util necesar atat in organizarile de santier cat si la sediile de firme sau alte destinatii

Containere cabinete medicale – realizate la comanda, din containere modulare, cu tot ceea ce ii trebuie unui cabinet medical

Containere vestiar – asigura spatiul necesar angajatilor dumneavoastra.

Containere sanitare – diverse modele si posibilitati de realizare.

Containere dormitor   – ofera spatiul de cazare necesar acolo unde aveti nevoie de el.

Containere modulare, constructii modulare din containere   – containere modulare, constructii diverse din containere modulare.

Containere Cluj – container birou, vestiar sau sanitar, orice container la Cluj.

Containere Birou –  realizam la comanda orice model de container birou.

Containere modulare – uzual pe stoc la depozitul din Brasov, containere modulare de santier sau pentru locuit, din stoc sau cu livrare rapida.

Containere Bacau – o gama variata de produse si servicii anexe containerelor la Bacau.

Containere Turda – container de birou din gama monobloc livrat si predat la Turda.

Containere Ploiesti – toata gama necesara de containere acum in Ploiesti.

Containere Buzau  – toata gama necesara de containere acum in Buzau.

Containere Sibiu – toata gama necesara de containere acum in Sibiu.

Containere monobloc ieftine la Brasov –  gama ECO de containere monobloc, cu preturi de la 2150E+TVA in limita stocului disponibil in Brasov.

Containere modulare la depozitul din Brasov –  o gama variata atat de containere modulare cat si din gama monobloc existente pe stoc sau la comanda la depozitul de containere din Brasov.

Containere Arad !!! Container birou la Arad – containere birou de santier, livrate la un santier din Arad la constructia unei hale industriale in Arad.

Containere Craiova !!! – container vestiar pentru un teren sportiv , containere la Craiova.

Cabina Paza – utile personalului de paza angajat.

Containere Sighisoara !!! – containere de santier, livrate la o societate din Sighisoara la o balastiera, ca containere santier.

Containere Brasov !!! – containere birou, din containere modulare livrate la Brasov, pentru organziarea de santier necesara unei constructii rezidentiale.

Containere de locuit – Sibiu – Sibiu, casa din containere livrata de Sibiu, un ansamblu de 3 containere livrate recent, containere de locuit.

Containere dormitor – livrate la Cluj, pentru realizarea unui bloc de locuinte, un ansamblu de containere dormitor, si un container sanitar aferent

Containere de locuit – case din containere, orice model doriti il putem realiza la comanda, la cel mai bun pret.

Containere Bucuresti – livrate la Bucuresti pentru o societatea de distributie, spatii de birouri din containere birou livrate si montate in Ilfov, Bucuresti.

 

Asiguram livrarea si montajul produselor noastre in toate orasele tarii: Bucuresti, Cluj, Turda, Bacau, Ploiesti, Buzau, Sibiu, Brasov, Arad, Craiova si in orice alta locatie din tara.